Automatikus Cipő Fedezze Adagoló Automatikus Cipő Kiterjed Gép Otthoni Iroda egyszeri Film Gép Láb Szett Új Cipő

  • Vélemények
  • Készleten
2 592 Ft 1 945 Ft

Címkék: meleg cipő nikon, ilf, asus tablet akkumulátor csere, 4g kamera akkumulátor, hd 1080p mini wifi 4k kamera, canon meleg cipő borító, fali óra, hot plug cipő, óra otthoni led, astra h szalag.

Automatikus Cipő Fedezze Adagoló Automatikus Cipő Kiterjed Gép Otthoni Iroda egyszeri Film Gép Láb Szett Új Cipő

Részletek: AUTOMATIKUS CIPŐ FEDEZZE ADAGOLÓ: Ez a cipő kiterjed a gép egy erős gyakorlati termékek, mint ez megoldja a problémát, a változó cipő vagy bakancs kiterjed kézzel, amikor az emberek belépnek a tiszta szobában

EGYSZERŰ HASZNÁLAT: kihangosító nincs villany, csak azt kell, hogy tegye a lábát be az adagoló lesz cipő terjed, terjed a lábam automatikusan mentse el értékes időt

MAGAS MINŐSÉG: Készült környezetbarát ABS anyag, nem könnyű öregedés, nagyon tartós.Egyedülálló T csat, nagyban javítja a fedelet, a hatékonyság, valamint a siker arány olyan magas, mint 99%

NEM KELL, HOGY TISZTA: Automatikus cipő adagoló fedelét tartani a padló tiszta, rendezett, így nem kell takarítani minden nap.Az alsó elfogadja anti-skid design, biztonságos használata védi a padlót a karcolás

Széles KÖRBEN HASZNÁLHATÓ: Tökéletesen használni esős nap, vagy tisztítás padló, illetve más alkalomra.Alkalmas családi, kórházak, klinikák, ingatlan vállalkozások, laborok, bemutatóterem, számítógép többet

Tulajdonságok:

Anyag: carbon fiber, ABS

Méret: 40 x 22 x 12,5 cm/15.75 x 8.66 x 4.92 inch

Színválaszték: arany, ezüst, rózsaszín

Kérlek, mondd meg nekünk a kívánt színt, ha megveszed, vagy más küldjük el véletlenszerűen

Csomag:

1 x Cipő Kiterjed Adagoló

Fizetési >> 1. Elfogadjuk, Alipay, a Nyugati Unió, TT, majd az összes bankkártyát keresztül biztonságos fizetési processzor LETÉTI.

2. A fizetés után 5 napon belül érdekében.

3. Ha nem tudod pénztár után azonnal érdekében, kérjük, várjon néhány percet, majd próbáljuk újra.

Szállítási >> 1. Parancsot kell küldeni a 4 munkanap után a teljes fizetés megállapodott.

2. Csak az a hajó, hogy a megerősített megrendelés a címet, kérjük, győződjön meg arról, hogy a megrendelés cím megegyezik a szállítási címmel.

3. Szolgáltatás tranzit idő, amelyet a fuvarozó, illetve kizárja a hétvégék, ünnepek.Tranzit idő eltérhet, különösen az ünnepek alatt.

4. Ha nem kapja meg a küldeményt időben, akkor kérjük lépjen Velünk Kapcsolatba, mielőtt kinyitná a vita , wil ellenőrizze a problémára ad megoldást 24 órán belül.

Garancia >> 1. 6 hónapos korlátozott Gyártói Jótállás a hibás tételek (kivéve az elem sérült, és/vagy visszaélnek a kézhezvételtől számított).

2. Hibás tételek belül vissza kell juttatni a jótállási időszak, Meg kell mondani, mi a hiba, majd adja meg a megrendelés számát.

Vissza & Visszatérítés >> 1. Amennyiben a termék hibás, a vevő vegye fel a kapcsolatot velünk, mielőtt visszaküldi a terméket.

2. Amennyiben a vevő nem adja vissza az elemet, majd teljes vagy részleges visszatérítés alapján a részletes helyzet.

Visszajelzés >> igyekszem a legjobb, hogy ügyfeleink egy boldog vásárlási élmény.Akkor kérjük lépjen Velünk Kapcsolatba, hogy megoldja a bármilyen probléma előtt adj semleges vagy negatív visszajelzést, hogy mi adhat megoldást, amint lehetséges.


  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Anyag: Egyéb